sobota 2. marca 2013

Nakuknutie do Anfrandie

  Ahoj,
je škoda, že dnešný krásny slnečný deň sa už pomaly končí. Bol plný radosti a šťastia. Podarilo sa mi prestreliť môj nový terč na lukostreľbu (polystyrén + plast)  a výnimočne sa mi pri nej darilo.
Konečne som si našla čas na to aby som na rýchlo načmárala mapu Anfrandie. Zeme, ktorá hostí moju novú,  rozpracovanú možno viac ako poviedku. Taktiež som nakreslila ďalšiu postavu, ktorá v tomto príbehu vystupuje. No pridám sem všetky, ktoré som stihla nakresliť a stručne ich opíšem.
Daledor, matka snažiaca sa znovu nadviazať vzťah so svojou dcérou (Dimian), ktorú donedávna pokladala za stratenú. Taktiež je však kráľovnou elfov a silnou ju robí práve to, že pocity nedrží v sebe. Je vľúdna a starostlivá. No zároveň ju trápi minulosť, ktorú vďaka prísahe prezradiť nemôže. 
Hlavná postava tohto príbehu. Je známa pod menami Niger, Dimian a Ertel. Snaží sa odpútať od starého života plného krvi, avšak osud nie je práve jej najlepší priateľ.
Dievčatko zo stajne, ktoré v príbehu síce nehrá veľkú rolu, no odolať pokušeniu nakresliť ho som nevedela. Medzi hlavné vlastnosti tohto ľudského dievčatka patrí papuľnatosť a zvedavosť. Má ryšavé vlasy a zvedavé zelené oči. 
A lúčime sa s mapou samotnej Anfrandie, alebo inak zvanej štvorkráľovstva. To červené na narýchlo načmáranej a škaredej mape sú hlavné mestá a prezradím už len, že Tesgrad je sídlom hlavnej zápornej postavy. 

                                        Vaša Diarise





3 komentáre:

  1. Tá mapa je úžasná! Len škoda, že sa tak dlho načítava. Už mám stránku otvorenú asi desať minút a furt ju nemôžem zobraziť na celú obrazovku, chmpf.
    Veľmi sa teším na príbeh!:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem...to bude asi rýchlosťou internetu, mne ju načíta normále. Ale to už ja ovplyvniť nemôžem :D.

      Odstrániť
    2. Technika je sviňa, ale pšt, aby nás náhodou nezradila úplne :D

      Odstrániť