pondelok 15. apríla 2013

ACEO

Ešte vám sem hodím pár ACEO kartičiek, ktoré som namaľovala/nakreslila v poslednej dobe :)

Pre Elorén:


Pre Fey:


Snáď sa vám páčia.

                                  Vaša Diarsie


4 komentáre:

  1. Veľmi pekne ďakujem za komentár a aj názor na poviedku. Človeka ako ja, to poteší, hlavne keď je už frustrovaný zo všetkých tých písomiek z predmetov, ktorým ani nechápe :D
    Nuž, to s alergiou na konskú srsť mi je ľúto. Ja už tam tiež nechodím, kvôli systému, ktorý sa tam zmenil a proste ja neakceptujem keď niekto mení pravidlá počas hry...Si zaujímavý človiečik, keď strieľaš z luku, tiež by som to niekdy chcela vyskúšať :) A aj šerm...Trochu som nahliadla do tvojich poviedok, určite si nejakú musím prečítať :)
    Faint http://the-sun-rises-up.blog.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nemusí ťa to mrzieť...život je krutý. Ku niektorým viac a ku niektorým menej, no žiadnu hodinu strávenú v sedle neľutujem. Z lukostreľby sa stala moja malá vášeň, ktorá...aspoň mňa veľmi upokojuje. Určite stojí za to vyskúšať si ju, vopred však upozorňujem, že strieľať z luku nie je také ľahké ako to vyzerá.
      Tvoju poviedku som si prečítala veľmi rada, keď som začala nešlo už prestať. Budem rada ak si prečítaš niektorú z mojich.
      Zaujímavý človiečik...no väčšine ľudí mimo internetu prídem skôr divná. Ešte, že sa na strednej našlo rovnako pár divných ľudí ako ja :)

      Odstrániť
  2. Tie kartičky sú pekné, najviac sa mi páči tá druhá :)

    OdpovedaťOdstrániť