utorok 1. októbra 2013

Aj sťažovať sa treba...

Zdravím,
už dlhšiu dobu som nič nenapísala. Ospravedlnenie? Tá harpya škola môže za všetko. Kto ju má pri tých mimoškolských aktivitách stíhať? Zbor, umelecká (výtvarná), výtvarná (krúžok v škole). Ešte dobre, že som si s husliami  dala tento školský rok pokoj, (takto mi zostala len gitara a flauta) pretože inak by som sa zrejme momentálne nahádzala v blázinci. Ale je pravdou, mrzí ma ich dočasné odloženie na klinec.
Skrátka mám pocit, že sa zo mňa stáva chodiaci slovník cudzích slov (nie, že by som s nimi mala nejaký problém). Nie dosť bolo tej odbornej terminológie počas prvého ročníka, už teraz je jej ešte viac a to jest len september.
Brr...neznášam matematiku (táto poznámka tu nesmela chýbať).
Tak ale aby som nepôsobila ako úplný pesimista tak aj niečo pozitívne. Zrejme mám (ja antitalent na všetky športy) nadanie pre vrh guľou. Už viem, čo urobím ak ma niekto nahnevá (diabolský smiech).
Bolo celkom upokojujúce napísať to všetko sem. Zrejme budem pôsobiť ako psychicky nestabilná osoba ale čo už. Som umelkyňa, môžem si to dovoliť (touto vetou objasňuje moje občas divné správanie moja mamka).
                                                                  Vaša Diarsie


PS: napísala som svoju karikatúru, ak chcete môžem ju sem hodiť :)

2 komentáre:

  1. ja by som si prečítala! :)
    so školou som na tom podobne, navyše po sebe všetci štekajú a rieši sa spolužiakove otrasné správanie...
    hnus.
    ináč, mám na teba otázku. či by si si nechcela presťahovať blog na nejaké estranky, alebo blog.cz, lebo zo skúsenosti viem že čitateľov blogspot štve a je tu dosť nepríjemné komentovanie, čo môže veľa ľudí odradiť, plus na blog.cz máš aj lepšie dizajnové a propagačné možnosti a lepší prehľad v stránke...
    myslím že by sa to čitateľom páčilo :)
    Aurora

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja už som nad tým aj rozmýšľala ale povedala som si, že keď už som začala tuto tak to tu aj dokončím. Všimla som si, že blog.cz to má omnoho lepšie zariadené ale už som si zvykla na blogspot. Čo sa komentovania týka...ono to len ja mám tak nastavené. Navyše je mi ľúto ,,opustiť" všetky tie príspevky čo som už napísala na tento blog.
      Neviem..skúsim to ešte premyslieť.

      Odstrániť