pondelok 26. augusta 2013

Dve práce

Zdravím,
pridávam sem dve práce, ktoré som nakreslila ešte pred dovolenkou v Chorvátsku. Žiaľ, sú to len fotky, lebo môj skener napojený na nový počítač tak vrelo protestuje...



                   Vaša Diarsie


6 komentárov:

  1. Ja síce anime nemusím, ale kreslíš veľmi pekne :) Hlavne to druhé je super! Ja sa síce snažím zubami nechtami, ale napríklad aj tieňovanie je pre mňa neznáma voda :) A tak mi v hlave skrsla myšlienka, že by si, možno, keby sa ti chcelo samozrejme, mohla nakresliť nejakú scénku z cesty odvahy alebo nejakú postavu, pretože by bolo super vidieť, ako si to predstavuješ ty. Len problém je v tom že neviem, ako by som sa ti odvďačila, takže to nechávam na teba. Čokoľvek by ťa napadlo, a bolo by to kvázy v rámci možností, posnažím sa to splniť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem!
      Nuž na tieňovaní nie je nič zložitého. Tam kde chceš tieň ceruzku pritlačiť a tam kde ho chceš menej povoliť. Treba si to skúšať najprv na jednoduchých predmetoch ako kocka, guľa...stačí ak si ich niekde postavíš a budeš sa snažiť nakresliť tieň tak ako ho vidíš pred sebou. Ono teba len skúšať a cvičiť a cit pre to už príde sám.
      Nuž je to celkom dobrý nápad, rada by som nakreslila napríklad Marinu. A odvďačovať sa mi nemusíš. Mne stačí, že navštevuješ môj bog :).

      Odstrániť
    2. Tak keby to vyšlo knihou (čo sa pravdepodobne nestane, alebo ak, tak po kompletnej prerábke) tak ti ju buď venujem, alebo ti v nej poďakujem. "...a v neposlednom rade ďakujem Diane, že navštevovala môj blog ako prvý random čitateľ, a nakreslila mi Marinu." :D :D :D Alebo tam budú tvoje ilustrácie :D :D

      Odstrániť
    3. Dobre, sme dohodnuté :D Myslím, že by mi to nemalo trvať viac ako týždeň :)

      Odstrániť
    4. Super, teším sa! A ďakujem :)

      Odstrániť